Standaard
Toon:
24

Deze vegan handzeep maakt je handen niet alleen schoon maar ook heerlijk zacht. Wij hebben 2 soorten handzeep; confettie handzeep en vloeibare handzeep. Onze confetti handzeep lijkt op confetti (vandaar de naam) en zit in een glazen pot zodat het makkelijk te recyclen is. Je kunt de pot erna uiteraard ook gewoon bewaren en gebruiken voor iets anders, zoals een bloemenvaas, om snoepjes te bewaren, pennenhouder, noem maar op. Onze handzeep heeft ook heerlijke geuren, afgestemd op onze kaarsen. Een tikkeltje ongebruikelijk misschien maar waarom zou jij de heerlijke geur in je huis niet gewoon lekker op je handen willen hebben? Daarnaast vinden kinderen onze confetti handzeep ook geweldig. Moeite om kinderen hun handen te laten wassen? Met deze confetti handzeep vinden ze het een feest!

Onze vloeibare handzeep zit ook in een glazen pot en is eigenlijk een rumfles. Waarom gewoon doen als het ook een beetje gek kan, toch? Deze grote flessen van 350 ml staan super gaaf bij de gootsteen en zijn een echte eye catcher. Deze vegan handzeep is heerlijk zacht voor je handen met aloë vera. Tevens is onze handzeep niet op dieren getest. Dat geeft wel zo'n fijn gevoel.

Naast onze zeep in een glazen fles hebben wij ook onze chique vloeibare zeep in een gouden aluminium fles. Deze zeep hoort bij onze exclusieve World Wonders Collection. Een collectie als eerbetoon aan onze planeet; de aarde. De collectie bestaat uit 7 geuren, gebaseerd op de mooiste plekjes van de 7 continenten in de wereld. Was je handen met deze zeep en je begeeft je weer even op jouw favoriete plekje op aarde. Met deze vegan handzeep zullen jouw handen zacht aanvoelen en heerlijk ruiken. Het geborsteld gouden flesje staat mooi in werkelijk ieder interieur. 

Heb je een bad in huis? Probeer dan onze bruisballen in een glazen flesje. Onze bruisballen hebben de vorm van een grote vitaminepil. Wij noemen onze bruisballen daarom chill pills. Hiermee kun je heerlijk ontspannen in een warm bad.