Standaard
Toon:
24

Sojakaarsen in verschillende maten, kleuren, geuren en teksten. Voor elke gelegenheid vind je hier jouw trendy geurkaarsen. Voor 15.00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden. Deze geurkaarsen zijn een super leuk cadeau voor jouw collega, voor haar, voor hem, voor je moeder of voor je vriend(in). Deze kaarsen worden gemaakt van biologische soja was wat betekent dat het beter is voor het milieu en voor jezelf. Soja geurkaarsen branden langer, stoten geen roet af en hebben een betere geurverspreiding in vergelijking met paraffine kaarsen.

Sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Voor het verbouwen van sojabonen worden in Argentinië en Brazilië regenwouden gekapt en zijn de bonen vaak genetisch gemanipuleerd. De sojawas van My Flame Lifestyle komt echter van lokale boeren bij onze kaarsenmakerij. Hiervoor zijn geen regenwouden gekapt en de bonen zijn non-gmo geteeld.
Sojakaarsen zijn tevens vegan kaarsen.

Ben je op zoek naar een sojawas kaars als cadeautje? Zoek dan bij onze producten onder 'zoek op thema'. Hier vind je het thema waar jij naar op zoek bent. Zoek je naar een geurkaars zonder quote? Neem dan een kijkje bij onze Premium collectie