In 2012 maakten Fem en Fiet kennis met sojakaarsen in Amerika en werden meteen verliefd op dit superieure product. De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie die uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De kaarsen van My Flame Lifestyle worden gesierd met leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. 

In slechts korte tijd werden de geurkaarsen opgepikt door de media en steeds populairder. Het succes leidde tot uitbreiding van de collecties waar ook geurstokjes aan toe werden gevoegd, room sprays, kleurrijke lucifers en sinds kort is ook zeep toegevoegd aan het arsenaal van My Flame Lifestyle. 

My Flame Lifestyle is een low-key club met een passie voor eigenwijsheid, lieflijkheid en alles er tussenin. Ons doel is een lach op jouw gezicht te krijgen door mooie en duurzame kaarsen en andere producten te maken. Dus flaneer lekker door deze website en shop de leukste sojakaarsen, geurstokjes, zeep of iets anders voor jezelf of een andere leukerd.

Enjoy!

Liefs,


My Flame Lifestyle Club

 

My Flame Lifestyle
Energieweg 65
2404 HE Alphen aan den Rijn
Nederland

KVK: 57185204
BTW: NL852473230B01