Standaard
Toon:
24

Geurkaarsen in verschillende maten, kleuren, geuren en teksten. Voor elke gelegenheid vind je hier jouw trendy geurkaarsen. Voor 15.00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden. Deze geurkaarsen zijn een super leuk cadeau voor jouw collega, voor haar, voor hem, voor je moeder en voor je vriendin. Deze kaarsen worden gemaakt van biologische soja was wat betekent dat het beter is voor het milieu en voor jezelf. De geurkaarsen branden langer, stoten geen roet af en hebben een betere geurverspreiding in vergelijking met paraffine kaarsen.

Zoek jij nog een leuk verjaardagscadeau, een cadeau voor je beste vriendin of collega? Met de lieve, leuke, grappige quotes op onze geurkaarsen vind jij hier precies de tekst die past. Koop hier originele geurkaarsen online.

Voor elke gelegenheid hebben wij de juiste tekst beschikbaar op een heerlijk geurende luxe geurkaars. Zoek jij nog iets speciaals? Dan zit je hier helemaal goed. Wij hebben wijnglazen en champagne coupes vermomd als kaars, geurkaarsen met flessenpost erin waar nog een speciale boodschap op staat, geurkaarsen met een armbandje erin, de mooiste geurkaarsen met speciale afwerkingen zoals een mat-gekleurde buitenkant en spiegelend goud aan de binnenkant. Scroll lekker door onze webshop en laat je verrassen door alle mooie kaarsen.