My Flame Lifestyle

In 2012 maakten Fem en Fiet kennis met sojakaarsen in Amerika en werden meteen verliefd op dit superieure product. De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie dat uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De geurkaarsen van My Flame Lifestyle worden gesierd met leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. Alle kaarsen van My Flame Lifestyle zijn gemaakt van duurzame sojawas.

In slechts korte tijd werden de geurkaarsen opgepikt door de media en steeds populairder. Het succes leidde tot uitbreiding van de collecties. Geurstokjes en roomsprays die een matchende geur en kleur hebben met de sojakaarsen zijn toegevoegd aan de collectie. Daarnaast mogen de kleurrijke lucifers in een glazen potje met een leuke, passende tekst niet ontbreken. Sinds kort is er ook zeep aan het arsenaal toegevoegd. De zeep is verkrijgbaar in confetti-vorm in een glazen potje en vloeibaar. Ook onze handzeep is vegan en niet op dieren getest, net zoals onze kaarsen en geurstokjes.

My Flame Lifestyle is een low-key club met een passie voor eigenwijsheid, lieflijkheid en alles er tussenin. Ons doel is een lach op jouw gezicht te krijgen door mooie en duurzame kaarsen en andere producten te maken. Dus flaneer lekker door deze website en shop de leukste sojakaarsen, geurstokjes, zeep of iets anders voor jezelf of een andere leukerd.

Enjoy!

Liefs,


My Flame Lifestyle Club

My Flame Lifestyle - geurkaarsen, geurstokjes, zeep en andere home candy logo