Klantenservice
FAQ
Verzenden en retourneren
Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten?

Als je tijdens werkdagen voor 15.00u bestelt, bezorgen wij de volgende werkdag. Buiten Nederland is het verschillend per land. 

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland
Voor bestellingen tot €30,- komen er €4,95 verzendkosten bij. Bestellingen met een hoger bestelbedrag verzenden wij gratis.

België
Voor bestellingen tot €45,- komen er €6,95 verzendkosten bij. Bestellingen met een hoger bestelbedrag verzenden wij gratis.

Voor het verzenden naar andere landen, raadpleeg dan alsjeblieft de Engelse versie van deze website.

Welke betalingsmogelijkheden hebben jullie?

Je kan bij ons betalen met Ideal, Mister Cash, Visa, Mastercard en American Express. Of, je kan het bedrag vooraf naar ons overmaken. Let op dat wij dan de betaling binnen moeten hebben voordat de producten worden verzonden. Dit kan vertraging oplopen in het afleverproces. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij willen dat jij blij bent met jouw aankoop! Mocht het product toch niet helemaal in de smaak vallen kan je het binnen 14 dagen retourneren. Stuur dan een mail naar [email protected] met jouw bestelnummer en het product dat je wilt retourneren.
Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij de kosten van het retourneren niet voor onze rekening nemen. 

Indien wij het product onbeschadigd retour hebben ontvangen en het zit nog in de originele verpakking, storten wij het bedrag van het product terug op jouw rekening.

Oeps, ik heb verkeerd besteld

Als je een bestelling hebt geplaatst gaat het achter de schermen allemaal in een rap tempo door. Dat betekent dat het niet mogelijk is om de bestelling terug te halen. Anders zouden wij namelijk de DHL-busjes achterna moeten rennen om jouw pakketje eruit te pakken. Niet echt een makkelijke taak, beetje onmogelijk zelfs. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op [email protected].