Informatie over verzending

Body wash bar - Take a shower and feel the power - Black Orchid

€11,95

Een heerlijke Body Wash Bar met spons! Deze schattige zeep bar weegt 90 gram en heeft een slimme toevoeging aan de onderkant - een zachte spons! Met het handige elastiek aan de bovenkant is het vasthouden van deze zeep onder de douche een fluitje van een cent (ook ideaal voor kinderen dus).

Zodra de zeep in aanraking komt met water, transformeert hij in een weelderig schuim dat je huid grondig reinigt en heerlijk zacht achterlaat. Deze verrukkelijke zeep wordt gepresenteerd in een mooie witte cadeauverpakking, compleet met een stijlvolle houten tray om de zeep netjes te bewaren voor de volgende douchebeurt.

Kies uit een assortiment van vijf zachte kleuren en geuren, elk met zijn eigen unieke, pakkende tekst.

Of je het nu aan een vriendin, familielid of jezelf cadeau doet, deze Body Wash Bar met spons is gewoon te leuk om te weerstaan! Laat je huid stralen en je zintuigen verwennen met dit perfecte geschenk voor elke gelegenheid.

Black Orchid
Ervaar de eerste uitbarsting van een zoete en donkere vanille, gevolgd door een houtachtig-musky lichaam dat zowel warm als sensueel is. Naarmate het opdroogt, onthult het zijn poederige kant, waardoor het nog onweerstaanbaarder en romiger wordt. Dit uitnodigende warme en kruidige aroma met noten van Orchidee, Bergamot, Kaneel, Saffraan en Kruidnagel zal een blijvende indruk achterlaten.

Ingrediënten
Stearic acid 1810,dodecic acid,sorbitolglycerin,white sugar, potassium coco-oylglycine(GCK12K), Alkylglucoside(UP2000),essence.
Deze zeep combineert stearinezuur en dodecaanzuur, natuurlijke zuren die bekend staan om hun vermogen om een rijk en romig schuim te creëren, wat de reinigingseffectiviteit verhoogt en de huid gehydrateerd laat voelen. Glycerine versterkt de huidbarrière, bevordert de hydratatie en beschermt tegen irritatie, waardoor deze zeep ideaal is voor dagelijks gebruik om de huid schoon, zacht en gehydrateerd te houden.