Informatie over verzending

Geurstokjes - Hugs - Fig Deluxe

€9,95

Laat je huis heerlijk ruiken met deze geurstokjes. Bij de geurstokjes worden 6 stokjes geleverd. Hoe meer stokjes je in het flesje doet, hoe sterker de geur wordt afgegeven in je huis. Knuffels in een flesje.

Inhoud: 50 ml
Geur: Fig Deluxe
Het flesje gaat ca. 6 weken mee met 4 stokjes in het flesje.

Fig Deluxe
Deze exclusieve creatie is een blend van zoete en kruidige noten. Rijpe vijgen, oud hout en luxe kaviaar geven jouw ruimte dat beetje extra pit. 

De stokjes hebben ronde kanaaltjes die van onder naar boven lopen. De geurolie wordt hierdoor als het ware opgezogen. Een aantal uur na het plaatsen van de losse stokjes in de geurolie van het flesje zijn de kanaaltjes geheel gevuld en gaan de geurstokjes hun werk doen. De geurstoffen uit de geurolie verdampen op het oppervlak van de stokjes. Het omdraaien van de stokjes, zorgt tijdelijk voor een hogere geurafgifte.

Deze geurstokjes zijn beter geschikt voor kleine ruimtes omdat het een relatief klein flesje is met korte stokjes. Een toilet, badkamer of kleine slaapkamer zijn bijvoorbeeld perfecte ruimtes hiervoor. Indien je een geur wilt voor een grotere ruimte, raden wij je aan om onze geurstokjes te gebruiken van 100 ml of 190 ml.