My Flame Lifestyle is opgericht in 2012 door Fem en Fiet. Hun missie? Mensen gelukkig maken met mooie, duurzame producten. Fem en Fiet zijn begonnen met het maken van sojakaarsen. In Amerika maakten zij voor het eerst kennis met dit superieure product en zij waren direct enthousiast. De was ziet er mooi uit, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen en je kunt het ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Dit product moest en zou door hun naar Nederland worden gehaald and so they did.

Een paar jaar geleden werd men wel bewust van onze mooie wereld maar zag alles wat biologisch was er nog vreselijk uit. De dames vonden dit totaal onnodig dus de kaarsen mochten ook wel meteen in een gezellig, hip jasje worden gestoken. Mooie producten, goed voor het milieu en een beetje speelsheid. De producten van My Flame Lifestyle maken je blij!

De sojakaarsen werden goed ontvangen en het enthousiasme groeide verder, net zoals het assortiment. Een jaar later werden de palmwaskaarsen geïntroduceerd. Aangezien stompkaarsen niet van sojawas gemaakt kan worden omdat het dan inzakt, zijn de dames verder gaan zoeken naar een biologische was waar dit wel mee kan. Dit keer lag de oplossing in Vietnam en ook deze kaarsen konden al snel niet meer worden weggedacht uit vele huishoudens.
Inmiddels zijn de kaarsen te vinden in Intratuin, Eko Plaza en vele leuke boetiekwinkels in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Zwitserland en verder.

Nu de juiste wax en de verschillende type kaarsen wel covered waren, moesten er meer leuke producten in het assortiment komen. Leuke accessoires voor in en rond het huis. De collectie werd uitgebreid met geurhangers, geurstokjes, bed & body mist, windlichten, kaarsenstandaardsbloemen in een blikje, en zo verder. Alles wat het team van My Flame Lifestyle leuk vindt, wordt gemaakt en voldoet aan de speerpunten; vernieuwend, lief, trendy, kwaliteit en hier en daar een sprankelende gekkigheid.

My Flame Lifestyle houdt van een persoonlijke benadering. Dus mocht je tips, vragen, suggesties of iets anders willen delen? Fem en Fiet vinden het leuk als je een berichtje achterlaat via de contactpagina en dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd, in ieder geval binnen 24 uur.

Enjoy!

Liefs,
Fem & Fiet