My Flame Lifestyle is opgericht in 2012 door Fem en Fiet. Hun missie? Mensen gelukkig maken met mooie, duurzame producten. Fem en Fiet zijn begonnen met het ontwerpen van sojakaarsen. In Amerika maakten zij voor het eerst kennis met dit superieure product en zij waren direct enthousiast. De was ziet er mooi uit, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen en je kunt het ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Dit product moest en zou door hun naar Nederland worden gehaald and so they did.

Een paar jaar geleden werd men wel bewust van onze mooie wereld maar zag alles wat biologisch was er nog vreselijk uit. Hier mocht wel wat verandering in gebracht worden dus de kaarsen werden gesierd met leuke quotes en kleurtjes. Mooie producten, goed voor het milieu en een beetje speelsheid. De producten van My Flame Lifestyle maken je blij!

De sojakaarsen werden goed ontvangen en het enthousiasme groeide verder, net zoals het assortiment. Een jaar later werden de palmwaskaarsen geïntroduceerd. Aangezien stompkaarsen niet van sojawas gemaakt kan worden omdat het dan inzakt, zijn de dames verder gaan zoeken naar een biologische was waar dit wel mee kan. Dit keer lag de oplossing in Vietnam en ook deze kaarsen konden al snel niet meer worden weggedacht uit vele huishoudens.
Inmiddels zijn de kaarsen te vinden in Intratuin, Eko Plaza en vele leuke boetiekwinkels in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Zwitserland tot Kazachstan.

Nu de juiste wax en de verschillende type kaarsen wel covered waren, moesten er meer leuke producten in het assortiment komen. Leuke accessoires voor in en rond het huis. De collectie werd uitgebreid met geurhangers, geurstokjes, roompspray en kaarsenstandaards. Alles wat het team van My Flame Lifestyle leuk vindt, wordt gemaakt en voldoet aan de speerpunten; vernieuwend, lief, trendy, kwaliteit en hier en daar een sprankelende gekkigheid.

My Flame Lifestyle houdt van een persoonlijke benadering. Dus mocht je tips, vragen, suggesties of iets anders willen delen? Laat een bericht achter via de contactpagina en dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd, in ieder geval binnen 24 uur.

Enjoy!

Liefs,
Fem & Fiet