Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten?
Als je tijdens werkdagen voor 12.00u bestelt, bezorgen wij binnen 48 uur in Nederland. Buiten Nederland is het verschillend per land. 

Welke betalingsmogelijkheden hebben jullie?
Je kan bij ons betalen met Ideal, Mister Cash, Visa, Mastercard en American Express. Je kan ook vooraf betalen via een bankoverschrijving.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Onze goodies zijn gemaakt voor een enkeltje jouw kant op, of van een vriend(in) natuurlijk. Mocht jouw product toch niet helemaal in de smaak vallen, hoewel wij die kans nihil schatten, kan je het binnen 7 dagen retourneren.

Oeps, ik heb verkeerd besteld
Als je een bestelling hebt geplaatst gaat het achter de schermen allemaal in een rap tempo door. Dat betekent dat het niet mogelijk is om de bestelling terug te halen. Anders zouden wij namelijk de PostNL-busjes achterna moeten rennen om jouw pakketje eruit te pakken en dat is wel een klein beetje lastig voor ons ;-). Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op info@myflame.nl.

Zijn jullie sojawas kaarsen van 100% sojawas?
Ja, onze kaarsen zijn gemaakt van 100% soja was. Deze was komt uit Amerika waarvoor geen regenwouden zijn gekapt en de sojabonen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Echte groene bonen dus :-)!

Zijn jullie kaarsen van 100% palmwas?
Ja, onze kaarsen zijn gemaakt van 100% palmwas. Ook voor deze plantages zijn geen regenwouden gekapt. De palmwas komt uit Java van RSPO (Roundtable for Sustainable Palm Oil) gecertificeerde plantages. 

Kan ik jullie kaarsen ook gebruiken als massageolie?
Jazeker! Dit geldt alleen voor onze sojawas kaarsen. Laat de kaars een tijdje branden zodat je voldoende vloeibare was hebt. Blaas de kaars dan eerst uit en giet de was in je handpalm. Doordat soja was een lager brandpunt heeft dan paraffine was, is de was veel minder heet en zal je je hier niet aan branden.

Kan ik mijn bestelling ook laten inpakken?
Uiteraard! Tijdens het bestellen kom je vanzelf een knop tegen waar je kan kiezen of je jouw bestelling ingepakt wilt hebben. Het kost een klein centje extra, maar dan heb je wel een super mooi ingepakt cadeau voor je lieve vriend of vriendin.

Er komt zwarte roet van mijn kaars af. Hoe kan dat?
Bij mannen houden wij niet van een kort lontje maar bij onze kaarsen wel. Houd de lont op ongeveer 6 mm. Als de lont te lang wordt, verbrandt de lont niet goed meer omdat de was niet helemaal tot bovenaan kan komen. Hierdoor kan de lont roet veroorzaken. Als je dit ziet, blaas de kaars uit, knip de lont af en steek de kaars weer aan. Je zult zien dat de roet weg blijft. Voor andere tips en trics om zoveel mogelijk van je kaarsen te genieten, verwijzen wij je graag net volgende document: instructie-tips